Free_E-Book.jpg
ausztriai-ingatlanok_e-book_kep.jpg
Eladó Szállodák, Panziók, Családi házak, Lakások, Nyaralók Ausztriában!
Ön kire bízná a befektetését?
Ön arra hallgatna, aki maga is aktív ingatlan-befektető és saját tapasztalatai vannak Ausztriában, vagy aki csak tanácsot ad, de maga nem tapasztalt befektető?

Szeretettel köszöntöm Önt az Ausztria ingatlanok weboldalán!

Cégem a Parajdi Immobilien az ausztriai ingatlanok specialistája. 2009 óta foglalkozom ingatlanokkal és ingatlanközvetítéssel Ausztriában.

A tapasztalataimat nem csak ingatlanközvetítőként szereztem, hanem mint aktív ingatlan-befektető rendkívüli előny tudok biztosítani a saját befektetői tapasztalatom alapján.

Személyesen Murauban tudunk találkozni, ahol családommal élek. Talán a legjobb ha először e-mailben keres meg, hogy részletes és felkészült választ tudjak adni. Feltétlenül arra kérem, hogy e-mailban adja meg a személyes adatait (név, lakcím, telefon és e-mailcím), különben sajnos az osztrák szigorú szabályozás miatt, nem adhatok ki információkat az ingatlanokról.

E-Mail címem: parajdi@ausztriai-ingatlanok.hu

Telefonon is el tud érni: +43 664 7376 1399

Azt javaslom, hogy mielőtt felhív vagy találkozunk, töltse le az ausztriai ingatlanvásárlásról szóló ingyenes e-book-ot, és olvassa el alaposan. Csak ebből már azon felső 10% közé fog tartozni, aki tudatos befektető lesz, és elkerüli a buktatókat.

Alig várom, hogy találkozzunk Murauban vagy akár egyik ingatlanunk megtekintésekor.

Kiváló Tisztelettel,

Dipl.-Ing. István Parajdi, Akademischer Immobilienmanager

Ausztriai ingatlanok, aktuális ajánlataink:
SAJÁT HALASTÓVAL ÉS WELLNESS-SZEL(Ausztriai ingatlanok)
Minden igény kielégítő luxus ingatlan Murautól 15 percre.
Ausztriai-ingatlanok-2016-01-15-001-140.jpg
Ez az ingatlan minden igényt kielégít. A kb. 3.200 négyzetméteres telken a 450 négyzetméteres főépület mellet vendégház, garázs, melegház és egy teljes halastó is található.
Ezen különleges ausztriai ingatlan minden luxus igényt kielégít. Kényelmes egy nagycsaládnak, akár még vállalkozáshoz is elegendő iroda és raktározási kapacitás is rendelkezésre áll.
Ezen ausztriai ingatlanban a következők találhatók:
 • Összesen 11 szoba a főépületben. Az épület fa gerendákból készült. Kiváló osztrák szakmunka.
 • A nappaliban kandalló, bárpult valamint egy beépített kerek étkezősarok található. A házban hálószobák, irodák, vendégszobák, konyha, fürdőszobák és sok tárolóhelység található. Az alsó szinten levő wellnessben van fin és infra szauna, merülő dézsa is.
 • A vendégházban két ágy és egy hangulatos sparhert is van.
 • A telken több tó is található. A nagy tóban halak vanna és a tulajdonos itt szokott horgászni.
 • A kertben van üvegház, vízesés, tároló, garázs és két autónak carport (fedett parkoló).
 • A hatalmas telken akár további ház is építhető.
 • A hát fűtésé a legmodernebb pellet kazánnal és a kandallóval van megoldva.
 • Az energia ellátásban a solar berendezés is beledolgozik.

Felsorolni is nehéz, hogy mi minden van a házban. Ezért érdemes megnézni személyesen.
€ 640.000
CSÖKKENTETT ÁR!!! - Eladó ház hatalmas telekkel, Murautól 15 percre. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-Teufenbach-28-06-2015-004-130.jpg
Ez a ház a Murau/Kreischberg sípályától 24 Km (25 perc), Grebezen/Lambrehcht sípályától 8 Km (14 perc) és a Lachtal sípályától 18 Km (25 perc) távolságra található. Így kiválóan kiadható turistáknak télen és nyáron is.

A ház nagyon jó állapotban van és azonnal beköltözhető. Ahogy megérkezünk azonnal a hatalmas, és gyönyörű kert elvonja a figyelmet. A kertben van egy kis erdő, egy elhanyagolt medence, parkszerű rész. A házhoz tartozik egy összesen kb. 2.116 nézetméteres telek, és az út túloldalán egy kb. 1.041 négyzetméteres másik építési telek.

A házban kétszer kb. 80 négyzetméteres lakótér található. Ezen felül az egyik oldalról pincének, a völgy oldalról pedig földszintnek tekinthető szint helyezkedik el a ház alatt.

A ház felosztása a következő:
 • Nappali
 • Konyha étkezővel
 • 5 hálószoba
 • 3 zárt loggia
 • 1 fürdőszoba
 • 2 WC
 • Pince 3 helységgel és kazánházzal

A tetőtér alacsony, ezért nem beépíthető!

A házat modern fakazán fűti. A fűtés szerelése és a fakazánról működő melegvízbojler új. A kazánház mellett egy fatároló is található a pincében.

Az ház teljesen bútorozottan eladó. A tulajdonos csak személyes tárgyait viszi magával.
€ 145.000
Bérbe adott étterem Kreischbergben, biztos 4%-os hozammal! (auszriai ingatlanok)
property-in-austria-HU-kreischberg-elado-etterem-130-731.jpg

Manapság a bankok kereken nulla kamatot fizetnek a betétekre. Vagyis a tőke nem gyarapszik, csak értéktelenedik. Ezért ma különösen értékes egy olyan befektetés, ami 4% fix hozamot termel, és még az értékét is megőrzi.

Egy ilyen ingatlant kínálunk most a Kreischbergi sípályánál. Ez az étterem 15 évre bérbe van adva, amiből már 5 év eltelt. A bérlő mindin pontosan fizeti a bérleti díjat. Az elkövetkező 10 évre ez minimum 4% hozamot jelent. Mivel sávos a bérleti díj a szerződésben, ezért három év múlva a hozam automatikusan 5% föle emelkedik. Ez tovább emelkedik, ha a bérleti díj emelkedik az inflációt követően. Így a tőke és a hozama is megőrzi értékét.

Az ingatlan főútvonal mellett, a leg frekventáltabb helyen fekszik. Így bérleti szerződés lejárta után biztosan újra ki lehet adni, a mostani nagyon nyomott bérlati díjnál jóval magasabb összegért vagy a tulajdonos maga is üzemeltetheti az éttermet.

A vételár 240.000 EUR és teljesen jutalékmentes. Igény esetén banki finanszírozás is lehetséges, amihez minimum 100.000 EUR saját tőke szükséges. Jelenleg évi 2-2,5% hitelkamattal kell számolni.

Ez egy szolid befektetés, ami minimális kockázatot rejt a hosszú távú fix bérlővel, aki mindig pontosan fizet.

€ 240.000
Napos hegyoldalban, nyugodt környezetben, csodás kilátással, hatalmas ház! Ez nem egy mese kezdete, ez az ajánlatunk!
Ausztriai-ingatlanok-07-02-2015-002-130.jpg
Murau szélén fekvő családi ház. Van hozzá télikert, nagy terasz, garázs, fedett autópakoló és sok hely. Az összesen több mint 200 négyzetméteres ház egy 1.271 négyzetméteres telken fekszik. Murau centruma 3 perc alatt, a kreischbergi sípálya pedig 8 perc alatt érhető el autóval.

A ház eredendően 1972-ben épült, és az óta folyamatosan bővítette és modernizálta a tulajdonos. 1993-ban teljes szigetelést és új tetőt kapott a ház. 2001-ben épült hozzá a télikert, a terasz és a garázs. 2006-ban épült a carport (fedett parkoló) és ekkor a lakótérben az ablakok is újra lettek cserélve. 2010-ben telepítették a szolár berendezést, ami 1600 literes pufferrel és kombinált olaj valamint fafűtéssel közösen termeli a szükséges melegvizet és fűti a házat.
€ 250.000
TOP helyen, Turracher Höhe-n levő bevezetett szálloda eladó!
Ausztriai-ingatlanok-26-03-2015-060-130.jpg

A két épületből álló szálloda az egyik emelt szintű és teljesen hó biztos sípálya mellett fekszik. A szálloda 1.700 méterrel fekszik a tengerszint felett és le lehet csúszni a sípályához.

A Turracher Höhe felső kategóriás sípálya, ahol kevesebb a magyar turista, és főleg osztrák, német és holland vendégek vannak. A pályarendszer a tengerszint felett 1.400 méter és 2.205 méter között fekszik. Összesen 12 felvonó és 38 Km a pályarendszer várja a vendégeket. A síszezon hivatalosan december elejétől egészen április végéig tart. Így az átlag feletti kihasználtság érhető el.

A szálloda közvetlen környezetében található egy faházas üdülőfalú és több apartman ház. Így ha jó a konyha, akkor az étterem kiváló forgalomra számíthat egész téli szezonban.

Nyáron a Turacher Höhe egy motorosok által nagyon kedvelt tóraútvonal. Így ha a tulajdonos vagy üzemeltető itt lakik, akkor májustól egészen szeptemberig jó forgalmat bonyolíthat.

Az eladó szálloda két épületből áll. A főépületben található 7 lakóegység, amelyek részben több hálószobások és 4-6 főnek nyújtanak kényelmes elhelyezést, a 60 fős étterem, konyha, recepció, társalgó, gyerekjátszó, személyzeti lakás max 3-4 főre.

A második épület egy külön álló apartman ház. Ebben található egy nagyvonalún felújított tulajdonosi lakás, két nagy apartman saját konyhával, két kisebb apartman, személyzeti szoba 2 főre, valamit egy szauna.

Az eladó szálloda vendégkapacitása kb. 40 fő, az étterem kapacitása kb. 60 fő. A modern konyha képes kiszolgálni a külső vendégeket és a ház félpanziós vendégeit egyaránt.
€ 660.000
Hotel**** Turracher-Höchén. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-turrach-01.jpg
A hotel kb. 1770 méter magasságban, közvetlenül egy sífelvonó alsó állomásánál fekszik. A vendégek sílécen csúszhatnak be a napközben „Hütteként” üzemelő 100 fős teraszra vagy közvetlen a hotel bejáratához.

A szálloda egyedi elhelyezkedéséből adódóan a szobák többségében csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre és a tóra. A hotel körül elegendő parkolóhely és fedett autóbeálló áll rendelkezésre.

A szálloda további különlegessége, hogy valódi kétszezonos üzemeltetést tesz lehetővé. Nyáron a helyben található számtalan túraútvonalon és látnivalón kívül kiváló csillagtúra kirándulásokat lehet szervezni. Egy órán belül elérhető Villach, Klagenfurt, a Wörthi-tó, Murau és több száz érdekes látnivaló.

Éves tőkére vetíttet hozam: 5-7% között

Eladási ár: 3.500.000 EUR + 20% forgalmi adó (az adót nem kell közvetlenül megfizetni)
€ 3.500.000
Eladó ausztriai ingatlan 5 kiadható apartmannal Kreischberg és Lachtal között félúton.
Ausztriai-ingatlanok-01-07-2014-015-130.jpg
Ez déli hegyoldalban fekvő több lakásos ház értékálló befektetés folyamatos bevétellel. A beépíthetetlen panoráma mindhárom szintről évezhető. Annak ellenére, hogy ezen ausztriai ingatlan a település központjában fekszik, a kialakításnak köszönhetően a kert és az apartmanok terasza teljesen védett és zajmentes. A háznak egyedül egy szomszédja van, az templomkert.

Ezen ausztriai ingatlan mid Kreischbergi mind pedig a Lachtali sípályától egyaránt 25-30 perc távolságra van. A téli és nyári kiadás évek óta visszatérő törzsvendégekkel le van előre kötve. A ház egyik fontos előnye más ausztriai ingatlanokkal szemben, hogy a Lachtal és a Kreischberg azonos üzemeltető kezében van, így a síbérlet mindkét pályarendszeren felár nélkül használható. Ezen két ausztriai sípálya a magyar síelők által a két legkedveltebb.
€ 370.000
ELKELT!!! Eladó családi ház Murau szívében, a folyó partján! (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-Murau-ELADO-HAZ-18-07-2015-045-130.jpg
Ez az ausztriai ingatlan Murau központjában található, de mégis nagyon védett, és teljes nyugalmat biztosít. A ház egy privát út végén található, így se a forgalom, se érdeklődő tekintetek nem zavarják a pihenést. Üzletek, hivatalok, iskolák percek alatt elérhetők gyalog. Innen 5-6 percre van a Kreischberg sípálya, ami autóval, vagy akár ingyenes kisvasúttal is elérhető.

Ez a több generációs ház akár két külön lakrészre is bontható. Jelenleg azonban egy bejárata van, és nagyobb családnak kényelmes. Mint a legtöbb ausztriai ingatlan, ezt is érdemes modernizálni és kár megváltoztatni a funkcióját.

Az első, ami megragadja a látogatót, az a hangulatos és tágas kert. Több autónak van parkoló, egy garázs és két fedett parkoló is rendelkezésre áll. A dús növényzet és a folyópart nagyon nyugtatóan hat.

A földszinten a bejárattól balra a tágas nappaliba érkezünk. A nappali nagy ablakai délre néznek, és a nap jó részében besüt a nap. A nappaliban van egy infrakabin és egy fakályha.

A földszinten található még egy konyha, fürdőszoba, WC és három szoba. Ez akár egy külön lakásnak is kialakítható, ha a felső szintet leválasztjuk, és külön bejárattal látjuk el. Erre van hely és a lépcsőházban ez megoldható.

Az emeleten található négy tágas szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC és balkon. A déli oldalon levő szobák nagyon naposak, mivel Murau maga az egyik legmagasabb térsége Stájerországnak.
ELKELT
3*** Hotel közvetlenül a sípálya mellett. Kiemelkedő nyereségesség és megtérülés!
Ausztriai-ingatlanok-15-09-30-005-130.jpg
Ez a pályaszállás Stájerország egyik fejlődő sípályája mellett fekszik közvetlenül. A vendégek akár be is csúszhatnak a szállodába.

A hotelban 34 kétágyas és 5 családi szoba mellett található még 8 szolgálati szoba és egy lakás is.

A piacon levő szállodákkal szemben több előnye is van ennek a hotelnak:
 • A hatósági előírásoknak megfelelően minden előírást elvégzett a tulajdonos. Ez azt jelenti, hogy például a legnagyobb beruházást jelentő központi tűzjelző rendszer jelenleg van telepítés alatt. Ez a legtöbb eladó szállodában még hiányzik, és általában az új tulajdonosra vár.
 • A tulajdonos optimalizálta a bevételt és a költségeket. Sajnos a legtöbb eladó szálloda tulajdonosa már nem költ a házra és csak félgőzzel üzemelteti. Ennél a hotelnél viszont a tulajdonos körbeszigetelte a házat, hogy az energiaköltségek minimálisak legyenek. Ezen felül a távhő bevezetésével elérte, hogy az éves főtési költség nem több mint 20.000 EUR. A LED lámpákkal és a LCD TV-kel elérte, hogy az áramszámla kb. 10.000 EUR.
 • A bevételhez képest a bérköltség is igen alacsony. Mivel szálloda csak télen a síszezonban van nyitva, ezért magas a kihasználtsága, és mindezt a tulajdonoson kívül csak 12 munkatárssal éri el. Hasonló bevételű szállodák közel 50%-kal magasabb létszámmal dolgoznak.
 • Az átlag feletti bevételt a három forrással éri el. A szálloda ugyan csak télen, a síszezonban van nyitva, mégis jóval magasabb a forgalma, mint a hasonló kapacitású szállodáké. Ez a bevétel a szállodai vendégeken túl a 250 fős étteremből és a napközbeni „hüttenbetriebből” adódik. Vagyis a vendégek a környező házakból este itt vacsoráznak, illetve napközben a síelők betérnek egy Wienerschnitzelre és egy gőzgombócra.
€ 2.200.000
ELADVA - Ez a luxusnyaraló 1.350 méteren fekszik. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-2959-006-001-130.jpg
A sikeres élet gyümölcse egyensúly, béke és öröm.” Thomas Kinkade

A legtöbben így írják körül álmaik osztrák ingatlanját: Egy hegyoldalban, a völgyre néző, zavartalan kilátással rendelkező egyedi villa, ahol télen és nyáron is kiválóan érzem magam a természet lágy ölén. Na, hát ilyen csak a mesében van. Vagy mégsem?

Egy ilyet fedeztünk fel és ....

Részletek....
€ 320.000
E L A D V A!!! - E L A D V A!!! - E L A D V A!!! - Ritka lehetőség nagy lakás vásárlásra Murau járásban. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-397-14-06-2014-007-130-ELADVA.jpg
Sokan keresnek olyan Ausztria ingatlant, ami sípálya közelében fekszik. Ez a nagy lakás a Kreischberg és a Lachtal sípálya rendszerek között, mindkettőtől 20-25 Km-re fekszik.

Ez a szép földszinti lakás St. Peter am Kammersberg centrumában található. Az ingatlan közvetlenül a helyi iskola mellett fekszik. A lakás három égtáj felé rendelkezik ablakokkal, ezért nagyon világos.

A lakás elosztása ideális. Tökéletes családoknak, akik 104m² ki tudnak használni. A lakás teljesen bútorozott és azonnal beköltözhető.
ELADVA
Obertraun -ban Apartmanház, Étteremmel a Hallstattersee -nél
(Kitűnő befektetési lehetőség) (Ausztriai Ingatlanok)
ausztriai-ingatlanok-90100022555____eladva.jpg
Az apartmanház pár méterre találahtó a Hallstätter-See partjától.
A 9 lakásból álló Objektumhoz egy kis étterem rész is tartozik.
A Krippenstein-i síterület alig 5 perc, a Dachstein-i síparadicsom 20 perc autóval.
Számos turisztikai látnivaló található a környéken,
illetve a tó vize is 25-27 fokosra melegszik nyáron,
ezért a téli-nyári szezon nagyon kiegyenlített.
Hallsatt közkedvelt kiránduló hely, hangulatos gyönyörű tóparti belvárosával.

Lakóterület: 705 nm
Telekterület: 399 nm
ELADVA
33 szobás városi szálloda és étterem Graz közelében (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-1002-000.jpg
Az ingatlan irányára 1.500.000,- EUR, de lehetőség van akár kb. 400.000 EUR - 500.000 EUR önrésszel való megvásárlásra is. Ez természetesen csak akkor lehetséges, ha a bank az adósminősítést követően megadja a hitelt. Az elérhető éves hozam 7%-9%.

Részletek....
€ 1.500.000
A határokon túl is híres BIKERBAR eladó! - Különleges ingatlan - Különleges lehetőség! (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-2959-014-00000-130.jpg
Ez a szolgáltatóház és szórakoztató központ teljesen ki van adva és kiváló befektetés.

Elérhető hozam EUR alapon: 6% -7%

Mivel több különálló bérlő van, ezért a biztonságos bérlői diverzifikáció biztos bevételt jelent.

Az ingatlanban a következő tevékenységek vannak:
 • Bikerbar
 • Pizzéria
 • Butik
 • Tatto Stúdió
 • Fogtechnika
 • Massage
 • 2 vendégszoba (mint panzió)
 • 2 szolgálati lakás (ki van adva)
 • Aréna, ami kb. 80 0 fős rendezvényközpont + terasz + külön bár
 • T-mobil adótorony, ami éves bérleti bevételt jelent
 • Hatalmas parkoló 60-70 autónak
Ház a fix bérlőkből hozzávetőleg 5.000 - 6.000 EUR bérleti díjjal termel havonta összesen.

Ugyan jelenleg szinte minden zug ki van adva, de ha az új tulajdonos maga akarja üzemeltetni bármelyik bárt vagy a pizzériát, akkor erre is lehetősége van.

A www.bikerbar.at weboldalon több kép is megtekinthető az ingatlanról és a rendezvényekről. Évente több olyan rendezvény is van, ahova nem csak helyiek, nem csak osztrákok, hanem nemzetközileg is jönnek tömegesen vendégek. A szórakozóhelyek kialakítás színvonalas és extravagáns, ezért konkurencia nélküli a környéken.

Részletek....
€ 880.000
Tipikus alpesi hotel a NOCKBERGE nemzeti parknál. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-1777-000.jpg
A hagyományos osztrák szálloda minden adottsággal rendelkezik, amit egy szállodatulajdonos megálmodhat. 1,5 Km-re van a sípálya, ahova naponta 13 alkalommal szállítja a vendégeket a síbusz.

A NOCKBERGE nemzeti park kedvelt kirándulóhely májustól egészen szeptember végéig. A 20 szobában 42 fő helyezhető el. Potágyakkal akár buszos csoportok is fogadhatók.

Részletek....
€ 670.000
ELADVA !!! - Egy minta hotel, amit oktatni kellene! (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-29-06.2014-130-078-elado-hotel-ausztriaban.jpg
ELADVA !!! -

Erről a hotelről már tettem említést egyik „ausztriai ingatlanok” videómban. Példaszerű a működése és igazi pénznyomda. Nekem ez a favorit és példakép ausztriai ingatlan!

Sokat vártam arra, hogy felvehessem ezt a hotelt a kínálatomba.

Ez a hotel egy egyedi koncepcióval, kevés alkalmazottal és kiemelkedő bevétellel működik. Azonban a kiöregedett tulajdonos házaspár már el akarja adni, hogy nyugdíjba vonulhasson.

Ezen ausztriai ingatlan sípálya közelében fekszik, és így télen a síelőket fogadja. Az sífutó pálya mellett, mint hütte is működik télen. A sífutás vagy túrázás egyre kedveltebb sport. Jóval olcsóbb, mert nem kell hozzá felvonóbérlet, sokkal jobban kiegyenlített tesztedzés és terhelés. Ezért a téli szezonban síelőkkel van tele a hotel.
ELADVA !!!
ÚJ ÁR!!! - Befektetési lehetőség, Turracher Höhe -én Ház, 9 Apartmannal kialakítva (Ausztriai ingatlanok)"
ausztriai-ingatlanok-9811-556.jpg
Ausztria egyik kedvelt és rendkívűl látogatott hóbiztos területén,
illetve nyáron szintén nagy turisztikának örvendező Turracher Höhe -n,
kínáljuk eladásra ezt a 9 Apartman lakásból álló, nagyon jól karbantartott házat.
A folyamatos bérbe adási lehetőség egész évben magas hozamot biztosít!
Azonnal beköltözhető, kitűnő állapotban várja új tulajdonosát, bérlőit.
A házban központi olaj centralizált fűtés található.
Lakóterület: kb. 746 nm
A ház mellett egy új építésü bioház is épült melynek
lakóterülete 140nm ; telekterület 1000 nm
Ára: 380.000 Euro
A Bioház megvételére az apartmanház új tulajdonosának elővásárlási joga van.
Értékesítése az apartman ház eladása után lehetséges.

Részletek....
€ 825.000
TIP-TOP családi ház Murauban (Ausztriai ingatlanok 2959/12).
Ausztriai-ingatlanok-2959-013-0001-130.jpg
Sokan keresnek házat Murauban, mivel a Magyar síelőknek egyik legkedveltebb kisvárosa Murau. Murau belső területén fekszik ez a szép kis ház, ahonnan gyalog minden szint percek alatt elérhető.

A ház kifogástalan állapotban van. 2012-ben épült meg a kertben a napelem és ekkor került fel a házra egy teljes szigetelés. Kb. 5 éve épült a télikert, ami télen és nyáron is kellemes sarka a háznak.

Minden kényelemmel rendelkezik a ház, ami nyaralónak és állandó lakásra is alkalmassá teszi: Télikert, saját kert, napelemes rendszer, gondozásmentes távhővel működő központi fűtés, fedett parkoló (Carport).

A három szint felosztása:
 • Földszint: Kis szoba, ami most irodaként szolgál, tároló, ahol a hő központ is van.
 • Emelet: nagy nappali, konyha, ahonnan a télikert is nyílik, egy WC.
 • Tetőtér: Nagy hálószoba és két kis gyerek vagy vendégszoba, fürdőszoba.
A ház hasznos alapterülete a télikerttel és a lépcsővel összesen kb. 130 nm.

Részletek....
ÁRCSÖKKENÉS, 250.000 helyett csak 188.000 EUR!!! Egyszerű családi ház közvetlenül a Kreischbergi sípályával szembe. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-29-04-2014-000-130.jpg
A teljesen szigetelt családi ház két külön bejáratú lakást tartalmaz. Az alsó szinten két szoba és konyha található. A másik lakás kétszintes, és 3 szoba és konyha van benne. Mindkettőben van természetesen WC és fürdőszoba, Ezen felül a nagyobbik lakásban vannak tároló helységek is, amik a hűvös pinceként szolgálnak.

A részben bútorozott lakások fával is és olajjal is egyaránt fűthetők. Az idős tulajdonosnak jflenleg éves szinten 900 EUR fűtési költsége van úgy, hogy főleg fával fűt.

Ház igazi értéke a varázslatos panoráma. Elvehetetlen panoráma tárul a golfpályára és sípályára.

Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület, amiben garázs és a kazán is van. Ennek a nagy tetőtere fatároló és műhely.

Az ingatlan hátránya a kicsi kert és udvar. Több ingatlannal közös a behajtó, ami természetesen a tulajdonos állítása szerint pontosan szabályozott szolgalmi joggal.

Jelenleg a háznak nincs még meg az energia igazolványa, de folyamatban van.

Ezt az ingatlan új az ausztriai ingatlanok ínálatában.


Részletek....
€ 188.000
Eladó pizzéria-bár 18 Km-re Murautól. (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-22-01-2014-0000-130.jpg
St. Peter am Kammersberg 18 Km-re fekszik Murautól. Ez Murau járás második legnagyobb települése, ahol 2.100 lakos él. A völgyben, a közvetlen vonzáskörzetben több ezer további lakos lehet potenciális vendég.

A pizzéria a település központjában található, közvetlenül a főúton. Jelenleg csak mellékállásban üzemelteti a tulajdonos. Csak a hétvégén van nyitva 3 napot. Úgy 6-10 ezer bevételt szokott elérni. A tulajdonos készíti a pizzát, van egy felszolgáló, és óraszámban egy takarítónő.

A konyha olyan kicsi, hogy csak pizzát kínálnak. Ezen felül lehetne esetleg kínálni salátát, orjás palacsintát vagy melegszendvicset is. Rendes melegkonyhára nincs hely és az engedély sem arra szól.

Tulajdonképpen pizzéria és bár is egyben. Van biliárdszoba, dartgép, és minden ami a bárhoz és a pizzához kell. A pizzéria teljesen felszerelten, üzemképesen eladó. A fenti képen látható épület földszintjén található a pizzéria. Felette lakások vannak.

Jelenleg minden szakhatósági engedélye megvan az épületnek.

Hogy jobban el lehessen képzelni St. Peter am Kammersberget, címszavakban a következőket érdemes tudni:
 • A legtöbben ingáznak a nagyvárosokba és sok a nyugdíjas. Ezért főleg este van értelme nyitva tartani.
 • Nem sok vendéglátó egység van 10-15 Km-es körben. Ezért főleg este nem tudnak máshova menni a fiatalok.
 • A közelben van egy hatalmas olasz kemping. Vagyis olaszok a tulajok és a vendégek többsége is. Csak ebben a kempingben 33.000 vendégéjszakát számolnak évente.
 • A település adottságai adottak. Így egy házaspárnak biztos megélhetést fog jelenteni, de meggazdagodni ebből természetesen nem lehet.
Nem lehet ebből meggazdagodni, ha úgy működtetik tovább, mint eddig. Érdemes 5 napot nyitva tartani, amivel elérhető a minimum havi 8-10 ezer EUR bevétel. De ha kitalálnak az új tulajdonosok valami olyan egyedi és izgalmas kínálatot, amivel a környék fiataljait mozgósítani tuják, akkor sok pénzt lehet vele keresni. Erre is láttam más sok jó példát.

Részletek....
€ 88.000
ELADVA !!! -
Alpesi álom Murau-Kreischbergben: Panoráma a sípályára és a golfpályára, napjárta télikert, teljesen felújított épület, modern berendezés, kevés fűtés. Mi kell még egy álomházhoz? (Ausztriai ingatlanok)
Ausztriai-ingatlanok-2959-011-0000130.jpg
ELADVA !!! -
Ez a háromszintes épület minden részletében átgondolt és minőségi anyagokkal lett kialakítva. Az eredeti alapépület 1980-ban épült, amit 2010-ben teljesen felújítottak és kibővítettek. Egészen az alapvezetékekig minden ki lett cserélve.

Az összesen kb. 4.200 nm-es telek adottsága olyan, hogy a szomszédok egyáltalán nem látnak be, ugyanakkor teljes a panoráma a Golfpályára és a Kreischbergi sípályára.

Az épület déli oldalán levő kétszintes télikertet a nap reggeltől estig bejárja, így még télen is keveset kell fűteni. Minden apró részletre figyelt a tulajdonos, így például a hálószobákban a mennyezet egy különleges fenyőből készült. Ez a speciális Kieferholz bizonyítottan csökkenti az alvás közben a szívritmust, így tökéletes és egészséges alvást biztosít.

Részletek....
ELADVA
Ausztriai-ingatlanok-2959-012-000-130.jpg
€ 880.000,-
Ausztriai ingatlanok -kal kapcsolatban:  küldje el igényét,                      és mi megkeressük Önnek a megfelelőt!

Ha ingatlant keres és szállásra van szüksége: www.murau-kreischberg.hu

gasthof.kreischberg@gmail.com  Free_E-Book.jpg
ausztriai-ingatlanok_e-book_kep.jpg

Regisztráljon hírlevelünkre, és mi elküldjük Önnek a 30 oldalas E-bookot, amivel elkerülheti a csapdákat:


Ingatlanvásárlás Ausztriában

A tartalomból:

Hogyan keressünk..
Befektetés..
Eladó Panziók és eladó hotelek…
Biztonságos vásárlás..
Ingatlanszerzési mellékköltségek..
Adózás…
Finanszírozás..
Ellenőrző lista..
Külföldi Ingatlan?!
Ha nyaralónak, lakásnak vagy befektetési céllal keres ingatlan külföldön, akkor az embernek sok kérdése és kételye szokott felmerülni. Jogi kérdések, helyi szabályok, adózás és még sok ingatlannal járó kérdés. És ezen kérdések elbizonytalanítják az embert. Éppen ebben nyújtunk Önnek biztonságot. Ausztriában biztonságos és átlátható a jogrendszer, gyors és kockázatmentes egy vétel vagy eladás lebonyolítása. Nem is hasonlítható össze a magyar tapasztalatokkal! És talán az egyetlen olyan környező ország, ahol széles mosollyal és szeretettel fogadnak minden új magyar tulajdonost. Ilyen nyitottságot és elfogadást más országban nem tapasztaltunk! (sajnos).  Várjuk szeretettel, és legyen Ön is egy értékálló és sok örömet hozó ausztriai ingatlan tulajdonosa!


 
Hasznos ingatlanos videók:A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.